BLOED ZWEET EN TRANEN


Kijk de auditie terug...
In Bloed, Zweet en Tranen gaan André jr. en Roxeanne Hazes met Danny de Munk en Gerard Joling op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland.
Deze “enige talentenjacht die er nog niet was” barst van de Hollandse hits en wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom.


Welke kleurrijke kandidaten overleven de eerste rondes en maken het tot finalist?
In een spectaculaire live finale bepaalt uiteindelijk de kijker wie gekroond wordt tot dé nieuwe zanger of zangeres van het Nederlandse levenslied. Bloed, Zweet en Tranen, vanaf 29 maart elke vrijdag om 20.30 uur bij SBS6.

In Bloed, Zweet en Tranen krijgt Nederlandstalig zangtalent een kans om door te breken bij het grote publiek en SBS6 wil hiermee het Nederlandse levenslied een groot podium geven.

    André Hazes is ongetwijfeld de grootste en meest succesvolle volkszanger die ons land ooit heeft gekend.

Zijn kinderen, André jr. en Roxeanne, bij wie het levenslied letterlijk in het bloed zit, zijn dan ook de ideale juryleden.

Zij zullen de strijd met elkaar aangaan in de zoektocht naar de ultieme volkszanger, maar doen dit niet alleen.

Roxeanne vormt een team met “oude rot in het vak” Gerard Joling en André jr. met Danny de Munk.

Onder de kandidaten zijn de meest uiteenlopende types:
een jonge kleuterleidster, een man van 74, een schoorsteenveger en een tandtechnicus. Of twee stratenmakers, broers die niet alleen de strijd aangaan met de andere kandidaten, maar ook met elkaar om dé volkszanger van Nederland te worden.Het zijn stuk voor stuk toptalenten met een heel eigen geluid, een even zo bijzonder verhaal en een droom om door te breken bij het grote publiek. Het repertoire van de talenten dat de revue passeert in net zo breed: van de hits van Frans Bauer, Jan Smit, Marianne Weber en Guus Meeuwis, tot Jannes, Willy Alberti, Django Wagner, René Froger en uiteraard André Hazes.

Henk met zijn fans..!

Kijken dus...vanaf 29 maart op SBS6..!